Seminee pe Gaz

Seminee pe gaz la preturi convenabile, elegante si confortabil de utilizat. Focarele pe gaz nu necesita cos de fum si pot fi amplasate atat in interior cat si pe terasa sau gradina, fiind ideale pentru a realiza o ambianta deosebita si relaxanta. Functioneaza pe gaz natural sau GPL si sunt fabricate din materiale de inalta calitate.

 

 

De ce un semineu pe Gaz/GPL? 

Alegerea unui semineu pe gaz poate fi alegerea ideala, deoarece poate fi ampasat in orice locuinta, inclusiv la apartamente la bloc - cum e posibil? Datorita evacuării concentrice asemănătoare centralelor termice de apartament. 

Au design modern si aspect elegant, fiind usor de integrat in orice locuinta indiferent de tipul de amenajare interioara. Semineul pe gaz are vedere larga si panoramica asupra focului, si sunt disponibile in numeroase modele cu variante diversificate de amplasare a sticle ( pe colt sau drept), in functie de preferinta clientului. In timpul arderii nu produce praf sau cenusa, astfel ca nu necesita curatare. In plus, un alt avantaj este ca nu necesita o sursa de lemne ce trebuie taiate si depozitate. 

Optand pentru un semineu pe gaz ai grija si de natura si mediul inconjurator prin reducerea emisiilor de dioxid de carbon - pentru ca focarul de semineu pe gaz nu produce cenusa, funingine sau alti compusi sulfurici care sa dauneze mediului. 

Dispun de sistemul Metrik Maxitrol de control asupra inaltimii flăcărilor, oferindu-ti un control si confort maxim. Pot fi accesorizate cu lemne ceramice sau pietre decorative pentru a fi cat mai asemanatoare cu clasicele seminee pe lemne. Desi semineele pe lemne au frumusetea lor, insa nimic nu se compara cu un semineu pe gaz ce se aprinde din telecomanda!


 

 

 

Si mai mult decat atat…

Intreaga noastra gama de seminee pe gaz dispun de certificat de siguranta, fiind construcite cu inchidere ermetica ce prezinta de obicei  cel mai inalt standard de siguranta. In plus, semineul este dotat cu un sistem care stopeaza alimenatarea si opreste functionarea semineului pe gaz in cazul unor scurgeri de gaz. 

Tu controlezi temepratura de ardere si stingerea semineului pe gaz, facand astfel economie. Aceste modele de seminee pe gaz sunt dotate cu un sistem original ce permite selectarea combustibilului, optand intre gaz natural de la retea si GPL (la butelie, adica imbuteliat). 

Datorita sistemului de siguranta prin ionizare este asigurata combustia gazului in situatiile in care nu este suficient aer in interiorul focarului. 

In catalogul nostru online iti punem la dispozitie seminee pe gaz ( cu sticla pe colt sau dreapta) si modele de soba pe gaz, ce dispun de un control automatizat, la un pret avantajos! Toate produsele noastre beneficiaza de certificate de conformitate si garantia faptului ca au fost testate in cele mai restrictive centre de testare din Europa.