Cosuri de fum

Gama de cosuri de fum din ceramica (caramida - aspect asemanator hornurilor traditionale zidite) si inox izolat, pentru o evacuare in siguranta a fumului si gazelor de ardere ce provin de la seminee pe lemne, sobe, centrale termice, cazane lede mare putere. Hornuri de fum profesionale din materiale de inalta calitate, cosuri prefabricate usor si rapid de montat cu tubulatura de samota si izolatie de vata minerala. Alege tipul de cos potrivit caminului tau, iar noi iti asiguram transport gratuit in judetul Galati, dar si imprejurimi! Calitate, siguranta si confort la preturi avantajose!

 

 

Alege un cos de fum profesional - DE CE?

Hornul reprezinta componenta cea mai importanta a sistemului de incalzire a locuintei, astfel ca un cos din samota interioara invelita in izolatie de vata bazaltica si matale de beton sau un cos de fum din inox. 

Aceste tipuri de cos de fum au o durata de viata indelungata si o rezistenta ridicata. Pe langa partea estetica, cosul de fum trebuie sa fie rezistent si sa satisifaca corect necesarul de evacuare al semineului sau sobei tale. 

Iti prezentam cateva criterii care iti vor usura decizia in alegerea celui mai bun cos de fum:

- Lungimea hornului trebuie sa fie mai mare decat coama casei, astfel se vor evita problemele de functionalitate ( de ex: racirea fumului).

- Diametrul hornului asigura tirajul optim al dispozitivului, impiedica depunerile de funingine si consumul ridicat de lemne. 

- Monatrea cosului de fum poate fi atat in interior cat si in exterior.

 

 

 

 

 

 

 

 

Un cos de fum bine instalat, testat si certificat

Evacuarea gazelor arse este o problema esentiala intr-o constructie termica, ce necesita o atentie deosebita, intrucat nu trebuie neglijat niciun aspect - consecintele pot avea urmari foarte grave, inclusiv pot pune in pericol existenta!

De aceea cosul de fum joaca un rol vital, pentru ca in timpul utilizarii sistemului de incalzire, acesta va deveni elementul cel mai expus solicitarilor extreme din procesul de functionare, precum variatiile de temperatura, atacurile chimice sau incendiile pornite pe cosul de fum din cauza depunerilor de funingine. 

Optand pentru un cos de fum de calitate ce este testat si certificat, vei avea siguranta ca ai un produs cu un randament ridicat pentru dispozitivul tau de incalzire. 


 

 

 

 

 

 

 

 

Siguranta inainte de orice! Eficienta maxima de exploatare!

Intreaga noastra categorie de cosuri de fum este o gama profesionala, ce a fost dezvoltata cu ajutorul unei tehnologii de varf, prezentand un raport calitate-pret excelent! Colaboram cu unele dintre cele mai puternice branduri de pe piata cosuri de fum, producatori europeni de renume ce se afla intr-o continua dezvoltare pentru gasirea celor mai performante sisteme de evacuare a gazelor de ardere. Oferindu-ti astfel o varietate de posibilitati cu performante crescute, eficienta maxima in exploatare si siguranta!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rezistenta, randament si calitate

Poti alege modelul de care ai nevoie fie pentru interior sau exterior, atat horn ceramic, cat si din inox, bucurandu-te de un standard de calitate superioara la preturi foarte accesbile, alternative fiabile pentru cosurile traditionale din caramida. In magazinul nostru online vei putea profita de calitatea si performanta ridicata a cosurilor de fum, dar si de beneficiile pe care acestea le prezinta: siguranta interioara, siguranta casei tale, randament energetic maxim pentru sursa de incalzire, fara grija riscurilor uzuale de intoxicatii cu monoxid de carbon, rezistenta la condensul acid, etc. 


 

 

 

 

 

 

Cosurile de fum ceramice

O categorie de cos de fum extrem de eficienta energetic, cu aspect unic si o functionalitate excelenta, fiind echipate cu tehnologie inovatoare. Cosurile de fum ceramice sunt compatibile cu toate tipurile de combustibil: lichid, solid sau gazos: lemn, carbun, bricheti, peleti, gaz, ulei. 

Hornurile ceramice sunt formate din tubulatura de samota la interior, termoizolatie sub forma de vata bazaltica si manta prefabricata din beton usor la exterior - fiind sisteme de evacuare dispuse triplustrat. Sunt foarte trainice, producatorul oferind o garantie de 30 ani, fiind produse cu rezistenta ridicata in timp si gandite sa tina o viata intreaga. 

Hornurile ceramice sunt usor si rapid de montat pentru ca sunt realizate din elemente prefabricate, samota si beton, la preturi avantajoasa!


 

 

 

 

 

 

Cosurile de fum din inox

Cosurile de fum din inox izolat reprezinta tehnica de evacuare de ultima ora impreuna cu un design ultramodern, creand o imbinare armonioasa. Prezinta un domeniu larg de aplicabilitate - potrivit atat pentru locuinte, cat si pentru hale industriale sau alte cladiri - venind la pachet cu un nivel ridicat de peformanta al acestui horn. 

Sunt cunoscute pentru rezistenta ridicata, numeroase posibilitati de configurare si design modern. Au o eficienta maxima in functionare, fiind folosite si pentru constructiile noi, lucrari de modernizare dar si de renovare al caselor. Sistemele beneficiaza de usurinta si rapiditate maxima la montaj si manipulare, conform greutatii reduse si a tehnicii de imbinare performanta cu care sunt echipate. 


 

 

 

 

Solutii de racordare, unelete si ustensile

Pe langa gama de sisteme de cosuri de fum in oferta noastra vei gasi si solutii de legatura si conectare ale hornurilor la diferite surse termice. In plus, diverse unelte si ustensile pentru curatarea cosurilor, deoarece intretinerea si curatarea cosurilor de fum sunt foarte importante. 

Numeroase accesorii utile montarii si intretinerii hornurilor: solutii de racordare, imbinare/legatura si accesorii. Aceste elemente sunt foarte importante pentru montarea si instalarea functionala a cosului de fum, dar si pentru legarea sursei termice la aceasta. Piesele de imbinare sunt primele montate pe evacuarea semineelor, sobelor sau centralelor, pentru ca si temperatura este mai ridicata aici, fiind chiar mai mare decat pe cosul de fum. 

Trebuie mentionat ca pe langa investitia facuta pe un cos de fum profesional, este necesara mententa, realizata periodic doar de catre personal calificat. 

Iti punem la dispozitie o gama larga de kituri si seturi pentru curatarea si intretinerea cosului de fum - pentru ca tu sa te bucuri de un confort termic ridicat si o buna functionalitate. 


 

 

 

 

 

Accesorii si mai multe produse pentru intretinerea hornului

Iti oferim solutii pentru intretinerea canalului de evacuare al cosului de fum, solutii precum: pudra concentrata, pliculete, pastile sau prafuri speciale pentru intretinere. O varietate de accesorii esentiale pentru buna functionare a traseului de fum din instalatia termica, toate produsele la un pret accesibil!


 

 

 

 

 

 

Servicii specializate si o recomandare din partea echipei de montaj

Pe intreg teritoriul Romaniei dispunem de servicii in legatura cu cosul de fum, echipe proprii sau recomandate in teren. Pentru construirea profesionala a unui cos de fum ceramic sau a unui horn din inox, ai nevoie de acelasi tip de servicii la fel de profesioniste, realizate de oameni calificati in domeniu. Ne vom asigura ca beneficiezi de cele mai bune servicii, fie ca el vor realiza echipele noastre sau iti vom recomanda meseriasi priceputi din zona ta, in final va rezulta punerea corecta in functiune a hornului!

Iti recomandam un cos de fum izolat profesionist pentru a beneficia de o functionalitate mai buna, durata lunga de viata si evitarea problemelor legate de condens, coroziune, tiraj. Chiar daca nu este cea mai ieftina varianta de evacuare, este cu siguranta una dintre cele mai bune. Preturile cosurilor noastre de fum dar si ale produselor sunt variate, in functie de combustibilul folosit, calitate, tipul cosului, diametru si inaltime. 

In plus, intreaga gama de produse profesionale este recunoscuta datorita calitatii si caracteristicilor cu care sunt echipate, rezultand in final sisteme complete testate si certificate conform standardelor stricte in vigoare. 

 

 

 

 

 

 

Anual montam peste 4000 de metri liniari de cosuri de fum in Romania

Ne bucuram sa stim ca avem mii de clienti multumiti in toata tara, iar activitatea noastra de peste 20 de ani ne ofera rezultate atat de satisfacatoare. 

Pentru siguranta caminului tau, alege un cos de fum profesional, care iti ofera siguranta in utilizare, fara grija riscului unui incendiu sau a intoxicatiilor cu monoxid de carbon. 

Alege un cos de fum profesional la preturi avantajoase, ce poate fi construit rapid si smplu, datorita elementelor prefabricate sau a usurintei la montaj/instalare pe interiorul sau exteriorul locuintei. 

Va garantam buna functionare si suportul echipei noastre inca de la inceput, de la alegerea tipului de cos si pana la instalarea/construirea acestuia. In plus, la cerere pe langa consultanta va putem oferi si sisteme de mentenanta pentru fiecare sistem de cos de fum achizitionat din magazinul nostru online!