Cosuri de fum de inox

Ai decis sa asiguri confortul termic al caminului tau cu ajutorul unui dispozitiv de incalzire si vrei sa ai garantia unei functionalitati optime si sigure? Atunci trebuie sa stii ca un sistem de cos de fum profesional se afla la baza eficientei unui semineu, sobei sau centralei pe lemne/gaz. Alege inteligent si in avantajul tau si al casei tale, din oferta bogata de modele de cosuri de fum din inox prezente in catalogul nostru, care vin cu promisiunea unei maniere inovative de evacuare a gazelor arse dintr-o gama generoasa de sisteme de incalzire, perfecte pentru casa, mediul industrial si care ofera transport asigurat in Bistrita si zonele invecinate!

Opteaza pentru un kit cos de fum performant, cu un pret avantajos si care inlocuieste cu mai multa eficienta clasicul semineu zidit, oferind de asemenea o multime de alte avantaje importante.

 

 

AVANTAJELE COSURILOR DE FUM DIN INOX

 

 

Sunt produse flexibile

 

 

Spre deosebire de alte produse prezente pe piata, cosurile de fum din inox dovedesc o flexibilitate mare, dispunand de un mod simplu de fabricare, cu o instalare rapida si o mentenanta avantajoasa. Astfel, poti personaliza cosul de fum in functie de preferintele tale cum ar fi diametrul necesar sau locul in care urmeaza sa fie amplasat. Punerea in functiune se realizeaza in doar cativa pasi simpli, indiferent ca montajul se face la casa proprie, in spatii industriale sau in mediul turistic (cabane, case de vacanta, pensiuni), cu respectarea distantei corecte pentru montarea hornului pe suprafata cladirii. 

 

Ofera o varianta mai accesibila

 

Principalul factor care transforma cosurile de fum din inox intr-o alternativa mai economica este greutatea redusa, fapt ce rezulta intr-un montaj mai rapid si facil si o manopera mai putin costisitoare. Astfel, oferind un mod de utilizare la indemana oricui, modelele regasite pe site-ul nostru dispun de costuri minime de instalare, in special comparativ cu un cos de fum traditional zidit in cazul caruia trebuie luate in calcul si costurile materialelor necesare constructiei structurii.

Daca vrei sa ai parte de toate avantajele unui cos de fum din inox, opteaza pentru serviciile unei persoane specializate in acest domeniu care se va ocupa de intregul proces conform standardelor de siguranta si respectand reglementarile aflate in vigoare, precum si cu respectarea normelor de securitate si sanatate in munca. Totodata, asigura-te ca produsul achizitionat este furnizat de un producator recunoscut si de incredere.

 

Dispun de garantie generoasa

 

 

Indiferent de modelul sau stilul de cos de fum din inox pe care il alegi din catalogul nostru, ai parte de o garantie atractiva direct de la producator. Pe langa asta, beneficiezi si de o serie generoasa de configuratii si deviere a traseului de fum, pentru un montaj facil pe orice tip de suprafata exterioara, lucru ce nu ar fi posibil cand vine vorba de un cos traditional.

 

Pot fi utilizate in multiple feluri

 

Poate cel mai important avantaj dintre cele enumerate este faptul ca sistemele din inox pot fi racordate cu usurinta la o gama variata de surse termice, fie ca utilizeaza combustibil lichid, solid sau gazos. Au o eficienta ridicata indiferent ca functioneaza in regim uscat sau umed (supuse la condens) si vin in doua mari game: cosuri de fum cu perete dublu si cosuri de fum neizolate. Ai posibilitatea de a alege diametrul ideal dintr-o selectie de dimensiuni interioare variate, cuprinse intre fi 80 si fi 170, conform tipului de configuratie, in nuanta preferata sau poti opta pentru modele vopsite electrostatic la exterior. Indiferent de alegerea facuta, ai parte de o tehnica avansata de imbinare.

 

Ofera siguranta maxima la utilizare

 

 

Chiar si in conditii extreme de lucru, cosurile de fum din inox dovedesc o durabilitate crescuta si o etanseitate optima, avand un proces de functionare impecabil si sigur fie ca sunt supuse la umiditate, coroziune chimica sau socuri termice.

 

Costul aferent unui kit de cos de fum din inox profesional

 

 

Cand vine vorba de costurile pe care le implica un sistem de cos de fum din inox e important sa luam in calcul anumiti factori care pot influenta pretul final. Acesta este determinat in principiu de diametrul si inaltimea necesara, precum si de componentele esentiale, adica prinderi, coturi, racorduri, coliere sau treceri prin acoperis. Calitatea pe care ti-o doresti intr-un produs joaca si ea un rol important, in special privind inoxul utilizat in fabricarea cosului, grosimea acestuia, izolatia, forma si tehnica de prindere sau tehnologia de fabricare utilizata. Astfel, pretul final este obtinut in urma realizarii unor masuratori precise de catre o persoana experimentata.

Deci, daca ai luat decizia montarii unui sistem de incalzire in caminul tau cum ar fi o soba, o centrala termica sau un semineu, iti oferim modele de cosuri de fum din inox ideale pentru evacuare gazelor arse. Alege un kit cos de fum inox ce incorporeaza o tehnologie performanta de fabricare a otelului inoxidabil si care ofera o gama de componente esentiale pentru buna functionare, precum si tubulatura necesara, toate la un cost de achizitie accesibil si cu transport garantat in Bistrita si orasele invecinate.